Mi írjuk

 A blogot a céginformációkra szakosodott Voxinfo munkatársai írják

Ezt is nézd meg

Friss topikok

Átlátható összefüggések

2010.10.21. 11:03 | VoxPay - online fizetés | Szólj hozzá!

Címkék: pályázat céginformáció geomédia

A Vidékfejlesztési Minisztériumhoz tartozó Földmérési és Távérzékelési Intézet a készülő "Országleltár" nemzeti vagyonnyilvántartáshoz térképészeti légifénykép-felvételeket készíttet. Az ötmilliárdos közbeszerzési pályázatban olyan jelentkezési feltételeket szabtak, hogy azokat valószínűleg csak a Geodézia Zrt. tudja teljesíteni.

A cég korábbi tulajdonosa Farkas Imre jelenleg a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára. A pályázatot kiíró Földmérési és Távérzékelési Intézet főigazgatója Tornyi Bence szintén a Geomédiától érkezett.

A sajátos összefüggésekről író Népszabadságnak nem kellett magánnyomozókat fogadni, névtelen informátorokat fizetni, vagy szemétkosarakat feltúrnia. Ezek az információk - és még sok egyéb is -  percek alatt megtudhatók a Cégtaláló segítségével.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://ceginformacio.blog.hu/api/trackback/id/tr772388055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása