Mi írjuk

 A blogot a céginformációkra szakosodott Voxinfo munkatársai írják

Ezt is nézd meg

Friss topikok

Személyes James Bond = cégminősítés

2010.01.05. 14:46 | VoxPay - online fizetés | Szólj hozzá!

Különösen a gazdasági válság időszakában fontos figyelmet szánni üzlettársainkra és partnereinkre. Nem engedhetjük meg, hogy egy rossz helyzetbe került cég esetleges fizetésképtelensége a saját üzletünk rovására menjen. Na de hogyan láthatnánk a "kulisszák mögé"? Jó lenne egy saját titkosügynök, egy kém, ami megfigyeli az adott céget, és jelentéseket tesz róla nekünk - hogy azonnal értesüljünk a rossz hírekről.

Mennyibe kerülhet egy ilyen "személyi James Bond", egy üzleti kém? Miket tudhatnánk meg a segítségével?

Szerencsére léteznek ilyen "kémek" - úgy hívják őket, hogy cégminősítés szolgáltatás, ráadásul olcsón juthatunk jelentéseikhez és még attól sem kell tartanunk, hogy esetleg lebukunk.

A CégTaláló partnere, a D&B Magyarország cégminősítési szolgáltatással segíti a cégvezetőket a helyes döntések meghozatalában. Kivel érdemes üzleti kapcsolatba lépni? Kivel érdemes együttdolgozni? A D&B minősítésével egyszerűbb a döntés.

A D&B a világ vezető céginformáció szolgáltatója, amely több, mint 166 éve segíti az ügyfeleit a döntésben.

A D&B cégminősítése az adott cég üzleti teljesítményét méri kockázati besorolással, hitelkeret ellenőrzéssel. A cégeket mind szakértői, mind statisztikai módszereknek alávetik, és a jelentés azt is tartalmazza, hogy az adott cég milyen valószínűséggel válik a közeljövőben fizetésképtelenné.

Egy ilyen jelentés akár többmilliós károktól is megóvhatja a megrendelőjét, ehhez képest igencsak olcsón megrendelhető.

További részletek a CégTaláló oldalán: http://www.cegtalalo.hu

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

A bejegyzés trackback címe:

https://ceginformacio.blog.hu/api/trackback/id/tr411648765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása