Mi írjuk

 A blogot a céginformációkra szakosodott Voxinfo munkatársai írják

Ezt is nézd meg

Friss topikok

Továbbra is labilis az építőipar

2010.09.20. 15:35 | VoxPay - online fizetés | Szólj hozzá!

Címkék: építőipar felszámolás céginformáció

Bár az év korábbi részéhez képest valamivel jobbak a mutatók, az egy évvel korábbihoz képest látványosan romlott az építőipar állapota.

A nyáron ugyan visszaesett a közzétett felszámolások és a végelszámolások mennyisége, a téma szakértői szerint ez leginkább a szabadságolásoknak tudható be. Az egy évvel korábbi adatokkal összehasonlítva jól látszik a helyzet romlása. Tovább gyengíti az építőipar helyzetét az ágazatra jellemző fluktuáció.

A felszámolások nem csak a válságtól különösen sújtott építőiparra jellemzőek. Idén hazai gazdaság egészében 50 százalékkal több felszámolási eljárást indítottak a hitelezők, mint 2009-ben.

Ha tehát el kívánja kerülni a kellemetlen meglepetéseket, mindenképpen érdemes ellenőriznie üzleti partnerei, beszállítói "cégegészségügyi helyzetét".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ceginformacio.blog.hu/api/trackback/id/tr242310147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása