Mi írjuk

 A blogot a céginformációkra szakosodott Voxinfo munkatársai írják

Ezt is nézd meg

Friss topikok

A hazai kkv-knak is kedvez az új európai csomag

2010.11.02. 11:28 | VoxPay - online fizetés | Szólj hozzá!

Címkék: eu kkv céginformáció cégadatok

Az Európai Bizottság október 27én fogadta el és tette közzé az Európai Egységes Piaci Intézkedéscsomagot (EEPI-t), amely a magyar kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára is kedvező javaslatokat tartalmaz.

A csomag 50 javaslatot tartalmaz, a cél, hogy ezekből 2012 végéig - az egységes piac fennállásának 20. évfordulójára - konkrét intézkedések szülessenek.

Az EEPI olyan politikai programot javasol, amelynek célja, hogy feltárja a növekedési potenciált és erősítse a bizalmat a társadalmi fejlődést elősegítő intézkedésekkel. A kezdeményezések a belső piac kulcsfontosságú szereplőit, a vállalatokat, a munkavállalókat és a fogyasztókat célozzák.

A gazdaságélénkítő javaslatok többek között a kkv-k tőkéhez jutását segítik, valamint a nemzeti cégjegyzékek összekapcsolását célozzák meg.

A digitális piac egységesítése Európában évente akár 30.000 új munkahelyet teremthet, és 2020-ig akár 4 százalékos GDP-növekedést hozhat.

További részletek az Euvonal weboldalain.

A bejegyzés trackback címe:

https://ceginformacio.blog.hu/api/trackback/id/tr112415610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása